KWH, Rhenam Wonen scoort een 7,8!!

26 maart 2020

In 2019 heeft KWH bij Rhenam Wonen de waardering van onze huurders voor de dienstverlening onderzocht. De resultaten van dit onderzoek zijn op 18 maart 2020 beoordeeld door de Commissie Kwaliteitsverklaringen (CKV). De CKV is bevoegd het besluit over de status van het keurmerk KWH-Huurlabel te nemen.

Besluit voor Rhenam Wonen
De CKV heeft vastgesteld dat de huurders van Rhenam Wonen tevreden zijn over de kwaliteit van dienstverlening en dat deze voldoet aan de uitgangspunten van het keurmerk KWH-Huurlabel. Voor toekenning of verlenging van het keurmerk KWH-Huurlabel geldt:

  • minimaal een cijfer 7,0 voor de onderdelen Algemene dienstverlening, Woning zoeken, Nieuwe woning, Huur opzeggen, Reparaties en Onderhoud en
  • minimaal 85% tevreden huurders per onderdeel. Een huurder is tevreden als hij gemiddeld een 6 (afgerond 5,5) of hoger geeft.

Wat betekent dit besluit?
Rhenam Wonen mag het KWH-Huurlabel behouden. De geldigheidsduur van het label wordt verlengd tot 18 maart 2022. 

Dankuwel!
Wij bedanken onze huurders die telefonisch of schriftelijk aan het onderzoek hebben meegedaan. Het geeft ons inzicht wat goed gaat, maar ook wat volgens de huurders beter kan. Zo kan er continu gewerkt worden aan een nog betere dienstverlening.