Kwaliteit

 

Keurmerk KWH-Huurlabel

Uw garantie op zorgeloos huren

 

U kunt makkelijk een reparatie melden....

Uw klacht wordt serieus genomen.....

U kunt goed de juiste informatie vinden....

 

....want Rhenam Wonen werkt met het KWH-Huurlabel
Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We willen graag weten wat we goed doen, maar ook wat volgens u beter kan. Met het KWH-Huurlabel onderzoeken we dit. KWH, het Kwaliteitscentrum voor Woningcorporaties, voert dit onderzoek uit. Vinden veel huurders dat wij het goed doen, dan krijgen wij het keurmerk KWH-Huurlabel.

Uw mening is belangrijk
Het KWH-Huurlabel onderzoekt alle zaken waar u mee te maken kunt krijgen. Een aantal voorbeelden:

  • Handelen wij reparaties goed af?
  • Komen wij al onze afspraken na?
  • Worden uw klachten naar tevredenheid opgelost?

KWH stuurt vragenlijsten naar onze huurders om hun mening te vragen en belt met huurders om de vragen telefonisch door te nemen.

Keurmerk KWH-Huurlabel
Uit het onderzoek komen rapportcijfers. Een deskundige en onafhankelijke commissie kijkt naar de cijfers. Zijn de cijfers goed, dan verdient de corporatie het keurmerk KWH-Huurlabel. Wij hebben dit KWH-Huurlabel en daar zijn we trots op. Betekent dit dat we niets meer hoeven te doen? Nee. KWH onderzoekt namelijk 4 keer per jaar of onze klanten tevreden zijn. En dus of wij het keurmerk mogen behouden. Op deze manier weten wij steeds wat we goed doen en wat er beter kan in onze dienstverlening aan u.

Bent u niet tevreden?
Werken met het KWH-Huurlabel wil niet zeggen dat alles perfect verloopt. Misschien bent u ergens ontevreden over? Laat het ons weten. Zo kunnen wij onze dienstverlening aan u verder verbeteren.

Meting start binnenkort
KWH is inmiddels gestart met het onderzoek. Uw mening is erg belangrijk voor ons. Daarom vragen wij u of u de vragenlijst wilt invullen.

U geeft uw mening anoniem
De antwoorden die u geeft blijven anoniem. Al uw gegevens zijn vertrouwelijk en worden alleen voor het onderzoek gebruikt.

Vragen?
Heeft u vragen over de vragenlijst, dan kunt u bellen naar Carine Kuipers-Despomare, via telefoonnummer (0317) - 68  32 00.