Het is bijna zover: dinsdag 21 maart worden de 20 nieuwbouwappartementen aan de Lijsterberg op Huiswaarts.nu geplaatst. De levensloopbestendige woningen zijn bestemd voor een- en tweepersoonshuishoudens, hebben een gebruiksoppervlakte van 71 m2 en zijn gelijkvloers, duurzaam en geheel van het gas af. Meer weten? Lees snel verder en bekijk de verhuurbrochure. 

 

Wonen aan De Lijsterberg: 

  • 20 levensloopbestendige appartementen met parkeerplaatsen en een binnentuin 
  • Gebruiksoppervlakte van circa 71 m2
  • Aantrekkelijke huurprijs; kale huur: € 647,19 p.m., servicekosten € 78,13 p.m.
  • Duurzaam wonen inclusief warmtepomp, 5 zonnepanelen per woning en elektrisch koken
  • Bestemd voor een- en tweepersoonshuishoudens 
  • Oplevering in juni 2023 

 

Meer weten? Alle informatie over De Lijsterberg vind je hier: 

Je kunt de (fysieke) verhuurbrochure ook bij ons afhalen op Binnenhof 9 in Rhenen. De verhuurbrochures liggen in de voorhal bij de entree. 

 

Ik wil hier wonen, wat moet ik doen?

Om in aanmerking te komen, dien je ingeschreven te staan bij Huiswaarts.nu en op de woningen te reageren. Vanaf dinsdag 21 maart kun je op de appartementen reageren. De advertentie is ongeveer 7 dagen zichtbaar op Huiswaarts. Sta je niet ingeschreven, maar heb je wel interesse? Schrijf je dan alsnog in en reageer op de woningen aan de Lijsterberg. 

 

Ik heb een vraag, aan wie kan ik die stellen?

Voor vragen kun je terecht bij onze wijkconsulenten. Bel naar (0317) 68 32 00 en vraag naar Charlotte of Lennart. Je kunt ook een e-mail sturen naar verhuur@rhenam.nl.