Nieuwbouwprojecten

Woonzorgcentrum De Linde

Woonzorgcentrum De Linde

De ontwikkeling van het nieuwe woonzorggebouw 'De Linde' in Achterberg is nog niet zeker. Het definitief ontwerp voor het gebouw was al klaar. Daarna zijn de technische en energetische maatregelen en de binneninrichting verder uitgewerkt. Dit alles en stijgende prijzen maken het plan flink duurder dan verwacht. 

In overleg met alle betrokkenen blijven we nieuwe mogelijkheden onderzoeken en in het eerste kwartaal van 2018 weten we of het plan financieel haalbaar is. 

 

Woningtype: Woonzorgcentrum
Oplevering: nog niet bekend
Bekijk project
Koningin Wilhelminaweg, Amerongen

Koningin Wilhelminaweg, Amerongen

Aannemingsbedrijf J. Bouman uit Rhenen is inmiddels begonnen met de verbouwing van de voormalige apotheek in Amerongen. Daar worden de laatste vijf appartementen voor mensen met autisme gerealiseerd.
Drie appartementen zijn er al, dus uiteindelijk kunnen er acht mensen beschermd komen te wonen. Zij worden begeleid door Styx Coaching en Training. 

De verwachting is dat de appartementen in september 2018 worden opgeleverd.

Woningtype: Appartementen
Oplevering: september 2018
Bekijk project
Eindseweg, Overberg

Eindseweg, Overberg

Ook met de plannen voor elf eengezinswoningen aan de Eindseweg in Overberg zijn we een eind op streek. Het definitief ontwerp is gereed. Maar voordat we een omgevingsvergunning aanvragen, onderzoekt adviesbureau Companen of er ook echt behoefte is aan nieuwe eengezinswoningen in de sociale huur in Overberg. Daarnaast lopen er nog diverse andere onderzoeken en is Rhenam Wonen in overleg met de gemeente Utrechtse Heuvelrug.
 
 
Woningtype: Eengezinswoningen
Oplevering: nader te bepalen
Bekijk project
Het Bosje in Elst, het huis van je leven

Het Bosje in Elst, het huis van je leven

In januari 2018 is Bouwbedrijf Van Driesten uit Harskamp gestart met de bouw van 13 levensloopbestendige woningen voor senioren in Elst. In de levensloopbestendige woningen zijn alle gebruiksfuncties op de begane grond: woonkamer, keuken, toilet, badkamer en slaapkamer, meterkast, berging, noem maar op. De afmetingen van de ruimten en de doorgangen zijn zodanig dat iedereen - dus ook de mensen met een rollator of rolstoel - zich er goed kunnen bewegen. 

De nieuwe huizen worden gebouwd op het terrein ten zuiden van de MFC Het Bestegoed. De locatie ligt in het hart van Elst met verschillende voorzieningen op loopafstand. De woningen hebben allemaal één bouwlaag met een kap, en zijn verdeeld in drie bouwblokken; één langs de Tabaksweg en twee langs De Spijlen. De woningen komen te staan rond een parkeerhofje aan de achterzijde van de woningen.

Als alles volgens planning verloopt, kunnen we de woningen in september 2018 opleveren.

 

 

Woningtype: seniorenwoningen
Oplevering: september 2018
Bekijk project
pagina 1 van 1